top of page

WIE BEN IK?

LDH_4223.jpg

Ik heb altijd een passie gehad voor sport, beweging en het menselijk lichaam. Na 12 jaar lang basketbal gespeeld te hebben in de jeugdploeg in Gavere, beoefen ik nu met een sociaal en sportief engagement meerdere sporten zoals boulderen, lengteklimmen, zwemmen, snowboarden, home work-outs en obstakel runs. Ik behaalde mijn secundair diploma in LO & sport te Oudenaarde, en kwam hierdoor in contact met bewegingsleer, anatomie en fysiologie.

Vervolgens studeerde ik twee jaar universiteit kinesitherapie (2013-2015 REVAKI, Gent) om me daarna met vol enthousiasme te verdiepen in de osteopathie.

Na een full-time opleiding van vijf jaar behaalde ik het diploma Master of Science in Osteopathy MSc.Ost. – D.O. in 2020 aan The International Academy of Osteopathy (IAO) te Gent.

Ik ben bijzonder geïnteresseerd in het holistisch beeld van het menselijk lichaam: de combinatie van de biomechanica, bezenuwing, doorbloeding, organen en het psychisch aspect toegepast in praktijk. Vol enthousiasme, nieuwsgierigheid en gedrevenheid volg ik jaarlijks opleidingen en bijscholingen om mijn kennis te vergroten en de meest recentste evidence based technieken toe te passen. Daarnaast ben ik ook aangesloten aan de beroepsvereniging voor osteopaten in België (BVBO) en Osteopaat Vlaanderen om in contact te blijven met mede-osteopaten.

In 2022 startte ik mijn eigen praktijk in de Praktijk Triverius te Brakel, dit in samenwerking met huisarts Dr. Cooman Kris. Daarnaast werk ik ook samen met andere disciplines zoals diëtisten, kinesitherapeuten, podologen, psychologen, psychotherapeuten en Personal Trainers.


Waar je altijd mag op rekenen tijdens een osteopathisch consult? Een luisterend oor, heldere uitleg bij elke stap van de behandeling en een nauwgezette opvolging van hoe je als patiënt evolueert. Je bent in goede handen.

Over mij: Mijn praktijk
LDH_5942_websize.jpg

Diploma's en bijscholing

"Never stop learning; for when we stop learning, we stop growing"

Vol enthousiasme, nieuwsgierigheid en gedrevenheid volg ik jaarlijks opleidingen en bijscholingen om mijn kennis te vergroten en de meest recentste evidence based technieken toe te passen.


  • (2020) D.O. – Diploma in Osteopathie aan de IAO (Gent)

  • (2020) MSc. Ost. - Master of Science in Osteopathic Studies aan de IAO (Gent) en Buckinghamshire New University (Londen)

  • (2021) Postgraduaat Schouderpijn management met “Neil-Asher” technieken (FICO, Antwerpen)

  • (2022) Postgraduaat Neutraal manipulaties (FICO, Antwerpen) 

  • (2022) International congress Vagus@Sea (Panta Rhei, Den Haag) 

  • (2023) Sport Osteopathie: Osteopathische diagnostiek en behandelingsprincipes bij hardlopers (Panta Rhei, Gilze-Rijen)

  • (2023) Voeding & Revalidatie: impact van voeding op herstel & prestatie (NEXT Academy, Herentals)

Over mij: Over mij
bottom of page